Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΛΙΣΠΑΣΜΑΤΩΝ

 ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΛΙΣΠΑΣΜΑΤΩΝ
Πρωτόγνωρα πράγματα στο εργασιακό καθεστός της Ελλάδας... 180 απολυμένοι με ψευδομηνύσεις, χωρίς αποζημίωση και χωρίς δυνατότητα ταμείου ανεργίας, αγωνίζονται εδώ και 7 μήνες χωρίς κανένα εισόδημα, να βρούνε το δίκιο τους.

Ο κύριος Λαυρεντιάδης φρόντισε να τους στερήσει την δουλειά τους, να τους στερήσει χρήματα για τις οικογένειες τους, το μόνο που ούτε μπόρεσε, ούτε και θα μπορέσει ποτέ να τους πάρει, είναι η αγωνιστικότητα και η αγάπη τους.
Η αγάπη για τα παιδιά τους, τους δίνει δύναμη γι αυτόν τον αγώνα... και σε αυτά τα παιδιά αξίζει το καλύτερο. Έτσι με τη βοήθεια συγκινητικων χορηγιων από την πόλη της Καβάλας, που αφουγκράζεται το πρόβλημά, κατάφεραν να οργανώσουν την πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, στα 50 και πλεον χρόνια λειτουργίας του Εργοστασίου.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Το Κάστρο", που έκανε πολύ περισσότερα από μια απλή παραχώρηση του χώρου. Τους "Παραμυθάδες" που με αγάπη σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν, καθήλωσαν τα παιδιά και τα μετέφεραν σε κόσμους μακριά από προβλήματα. Ευχαριστούμε όσους και όσες συνετέλεσαν σε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα με κάθε τρόπο.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και πίστη σε κάτι καλύτερο.
"Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου"
Ευτυχισμένο το 2017.
Εμείς εδώ θα είμαστε, δε σταματάμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Καβάλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου