Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Το πρώτο εξώδικο ξένων τραπεζικών συμφερόντων επιδόθηκε σε πολίτη στα Χανιά


Ξεκινά η κόλαση: Το πρώτο εξώδικο ξένων τραπεζικών συμφερόντων επιδόθηκε σε πολίτη στα Χανιά – ζητούν αποπληρωμένη “κόκκινου” στεγαστικού μέσα σε πέντε ημέρες! 
Το πρώτο εξώδικο για κατάσχεση από ξένη εταιρεία που “αγόρασε” δάνειο ελληνικής τράπεζας





Από το Λονδίνο… ζητούν από Χανιώτη αποπληρωμή «κόκκινου» στεγαστικού μέσα σε πέντε ημέρες – Μια εξώδικη καταγγελία που έλαβε Χανιώτης συμπολίτης μας από τράπεζα στην Αγγλία, φέρνει στην επιφάνεια, το μέγεθος του προβλήματος των κόκκινων επιχειρηματικών αλλά και στεγαστικών δανείων.
περρισότερα...

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ !

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ  ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 
ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!!


 ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ - ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

περρισότερα...

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ

Το Κομπάνι, η Γκουέρνικα των Κούρδων



13:


Μια μικρή πόλη περίπου 50.000 κατοίκων στα σύνορα Συρίας και Τουρκίας έγινε παγκοσμίως διάσημη, τον τελευταίο μήνα, χάρη στην πεισματική αντίσταση των Κούρδων υπερασπιστών της απέναντι στις κατά πολύ υπέρτερες δυνάμεις των φανατικών ισλαμιστών. 

περρισότερα...

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014


ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.  
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ. 
ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ  ΜΑΣ. 

περρισότερα...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

Η ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΤΡΟΪΚΑΣ
 ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ !
Σοκ: Νεκρός στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ!

ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ-ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΝΦΙΑ! 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΚΙΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ. 

 ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ -ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ- ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ.
 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ... ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ !! 

ΝΑΙ , ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.
περρισότερα...